Byg en mini-træhytte som i Valhalla

Biblioteker
130 views
14. september 2020
Er du vild med at bygge og bruge din fantasi? Så se denne videotutorial, hvor der er rig mulighed for at slippe opfindsomheden løs.

Drømmer du også om at have dit hemmelig sted i skoven hvor dig og dine venner skal bo? Quark, Røskva og Tjalfe bygger en træhytte i skoven, og i denne workshop skal du bygge din helt egen mini-træhytte med alt hvad du kan ønske dig at der skal være. Du skal bruge din opfindsomhed for kun fantasien sætter grænser.

Sæt dig klar derhjemme og bliv inspireret af de dygtige legesmede fra Lokalet – Rum for opfindsomhed.Kan både bruges som en kreativ fællesoplevelse for hele familien og fra 7 år kan man også selv sidde og hygge sig med at bygge med en voksen i nærheden.

Det du skal bruge:

- Saks / Hobbykniv
- Pap
- Limpistol m lim
- Evt maling til dekoration
- Skabelon til træet: Find det på PDF her på siden: https://bibliotek.kk.dk/nyheder/artikel/video-byg-en-mini-traehytte-som-i-valhalla


OM BØRNELITTERATURFESTIVALEN 'VI ELSKER BØGER'
Københavns Bibliotekers børnelitteraturfestival hedder Vi elsker bøger. Festivalen foregår på alle Københavns Biblioteker og henvender sig til børn i alderen 0-12 år og derover samt deres voksne. Oplev forfattermøder, booktalks, readathons, workshops, filmvisning, højtlæsning og mange flere aktiviteter for hele familien.

Rate video

1 star 2 star 3 star 4 star 5 star